Påskbuffé

Påskbuffé 2019

19 April Långfredagen  
20 April Påskafton 
Tid, 12-15:00, 15:30-18:30, 19-22  (tre sittningar)

21 April  Påskdagen
Tid, 12-15:00, 15:30-18:30  (två sittningar)

 

Kalla bordet:

Currysill, kräftsill,havtornssill, brantevikssill, svartvinbärssill, senapssill och matjesill.

Ägghalva med räkor, äggaröra, ägg benedict, äggarulle med dill

Skaldjurs-cheesecake, laxrulle samt lufttorkad skinka.

Olika matiga sallader. 

 

Varma bordet:

Svampomelett samt baconomelett

Lammstek med rödvinssås och rosmarinsstekt potatis

Örtrullad fläskkarré med potatisgratäng

Fiskfilé med hollandaisesås

Kycklingfilé med gräddsås

Köttbullar med gräddsås och rårörda lingon.

 

Dessertbord:

Rulltårta med lättvispad grädde och persika

Chokladmoussé med bär

Påskgodis

 

Pris, 295kr inkl  kaffe och dessertbord

 Barn 3-6år 100kr.
 Barn 7-11år 150kr. 

Boka bord på:

Tel: 0451-18615

Epost: hovdalaslottsrestaurang@gmail.com

Boka online

https://book.dinnerbooking.com/se/sv-SE/book/table/pax/1956/2